kabalen.no

Bruker du mobilen? Prøv vår nye Android app!
Kabal App Android

Førti Røvere regler

De Førti Røverne kabal er en av de mest populære kabaler med to sett med spillekort. Men kabalen tar tid å legge, og både flaks og dyktighet kreves for å få den til å gå opp. Formålet med kabalen er å samle alle kortene i de åtte grunnbunker.

Opplegg
Kabalen er delt inn i tre områder. Kortstokken finnes i øvre venstre hjørne og inneholder alle kortene, som ennå ikke er i spill. De ti byggestabler ligger sentralt i kabalen, og til å begynne med ligger det fire kort i hver byggestabel, alle med billedsiden opp. Øverst finnes de åtte grunnbunker - grunnbunkene er i begynnelsen av spillet tomme og bygges som kabalen legges opp med kort i hver av de fire fargene fra ess til konge.

Kabalregler
Bygg grunnbunkene opp i farger fra ess til konge. I byggestablene kan bygges i nedadgående sekvens med kort av samme farge, og bare ett kort kan flyttes om gangen. Hvis det ikke er noen kort i en byggestabel, kan et hvilket som helst fritt kort flyttes til stabelen. Kortene i kortstokken kan snus en om gangen, og kan flyttes til både byggestabler eller grunnbunker. Det kan spilles inntil det er ikke mulig å utføre flere trekk. Bare hvis alle kortene er samlet i de åtte grunnbunker er kabalen gått opp.

Legg kabal online...

Er du glad i å legge kabal? Om du liker en kabal som Førti Røvere, så er alle våre andre spill i kategorien kabal sikkert også noe for deg.