kabalen.no

Bruker du mobilen? Prøv vår nye Android app!
Kabal App Android

Golf regler

Golf er en relativt enkel kabal, men den krever imidlertid også en bit av dyktighet. Målet er å eliminere alle kortene til avfallshaugen. Navnet "Golf kabal" kommer fra analogien til golf der en kabal tilsvarer et "hull" og "par" er når fire kort blir igjen i stablene når et spill er over. En spiller oppnår "par" i en "ni-hulls" når det sammenlagt har vært 36 kort igjen gjennom ni spill golf kabal.

Opplegg
Kabalen er delt inn i tre områder. De sju stabler ligger sentralt, og inneholder hver fem kort, alle med bildesiden opp. Kortstokken er plassert nederst til venstre, og kart spilles inn i kabalen som kabalen skrider frem. Nederst til høyre ligger avfallshaugen - her legges alle kort som elimineres fra kabalen.

Kabalregler
Det øverste kortet i hver stabel ligger fritt tilgjengelig. Kort som har en verdi som er én høyere eller én lavere enn kortet på toppen av avfallshaugen, kan elimineres, og blir deretter lagt på toppen av avfallshaugen. Til enhver tid kan et kort fra kortstokken snus og legges på toppen av avfallshaugen. Dermed gis mulighet for å eliminere ekstra kort fra bunkene.

Legg kabal online...

Er du glad i å legge kabal? Om du liker en kabal som Golf, så er alle våre andre spill i kategorien kabal sikkert også noe for deg.