kabalen.no

Bruker du mobilen? Prøv vår nye Android app!
Kabal App Android

Pyramiden regler

Pyramiden kabal er en veldig enkel kabal, men som svært sjeldent går opp. Målet er å eliminere alle kortene både i pyramiden og i kortstokken til avfallshaugen.

Opplegg
Kabalen er delt inn i tre områder. Kortstokken finnes i øvre venstre hjørne og inneholder alle de kort, som ennå ikke er i spill. Pyramiden ligger sentralt, og inneholder 28 kort bygget opp i en pyramide med ett kort på toppen, to kort i rekken under, og så fremdeles inntil de syv kortene nederst i pyramiden. De nederste kortene i pyramiden er fritt tilgjengelige, mens de øvrige kort blir tilgjengelige som spillet går fremover. Øverst til høyre er avfallshaugen - her kastes alle kortene som elimineres fra spillet.

Kabalregler
Kortene i pyramiden og i kortstokken elimineres ved å danne par som til sammen gir 13 - ess teller her 1. Konger elimineres fra spillet på egenhånd. Kortene i kortstokken kan snus én etter én i en ny haug av snudde kort. Både kortet som er snudd sist, og det øverste kortet i bunken av snudde kort er tilgjengelige. Kabalen går opp når alle kortene både i pyramiden og i kortstokken er eliminert som avfallshaugen.

Legg kabal online...

Er du glad i å legge kabal? Om du liker en kabal som Pyramiden, så er alle våre andre spill i kategorien kabal sikkert også noe for deg.