kabalen.no

Bruker du mobilen? Prøv vår nye Android app!
Kabal App Android

De Tre Tårn regler

De Tre Tårn, også kjent som Tri Towers eller Tri Peaks kabal, er en veldig enkel kabal. Likevel er også omtanke nødvendig hvis kabalen skal gå opp. Målet er å eliminere alle kortene til avfallshaugen.

Opplegg
Kabalen er delt inn i tre områder. De tre tårn eller pyramider inneholder hver 10 kort. Et kort i tårnene ligger med bildesiden opp, hvis der ikke er noen andre kort som ligger over. Alle andre kort i tårnene har bildesiden ned. Kortstokken er plassert nederst til venstre, og kort spilles inn i kabalen som spillet skrider frem. Ved siden av kortstokken ligger avfallshaugen - her legges alle kort som elimineres fra kabalen.

Kabalregler
Kortene i tårnene med bildesiden opp er fritt tilgjengelige og spillbare. Kort som har en verdi som er én høyere eller én lavere enn kortet på toppen av avfallshaugen kan elimineres, og blir deretter lagt på toppen av avfallshaugen. I tillegg kan et ess elimineres når en konge er på toppen av avfallshaugen, og en konge kan elimineres når et ess er på toppen av avfallshaugen. Til enhver tid kan et kort fra kortstokken snus og legges på toppen av avfallshaugen. Dermed gis mulighet for å eliminere ekstra kort fra tårnene. Kabalen er gått opp, når alle kort er eliminert til avfallshaugen.

Legg kabal online...

Er du glad i å legge kabal? Om du liker en kabal som De Tre Tårn, så er alle våre andre spill i kategorien kabal sikkert også noe for deg.